UNGDOM

Går du årskurs 4-6 så är High Five samlingen för dig. Vi inleder oftast med en kort andakt för att övergå till olika aktiviteter så som Fångarna på fortet, vattenkrig och bowling för att nämna några få.

High Five

Space

Det här är samlingen för dig som är tonåring och uppåt. Vi samlas på fredagar 19.00 i våra härliga lokaler för olika aktiviteter.

Följ oss på instagram @spacesonstorp

Där kommer löpande information om vad som hänger på våra samlingar

Läger

I vår kyrka har vi under året flera olika läger. Vårt största läger sker under sportlovsveckan då vi åker till Åre med fullpackad buss. På sommaren har vi läger för olika åldersgruppen på vår sommargård Gultebogården. Information om dessa sker löpande via våra återkommande samlingar för ungdomar.

Läs mer om Gultebogården här.