Inställda Gudstjänster

I slutet på oktober 2020 gick Folkhälsomyndigheten ut med striktare rekommendationer i bl.a Östergötlands län.

Därför att vi beslutat att t.o.m. 22 november ställa in gudstjänster och stor del av vår verksamhet för vuxna och tonåringar.

Men vi försöker hitta nya vägar att mötas på. Om du är tonåring kan du söka dig till @spacessonstorp på instagram för att få info om saker som kan hända digitalt.

Vad gäller gudstjänster så kommer vi varje söndag tom 22 november att sända hälsningar, intervjuer eller annat enklare format som sänds via Youtube.

Länk till den youtube-kanalen hittar du här.

Vad som sker efter den 22 november får vi se med tanke på utvecklingen i länet och Sverige. Info kommer här, via vår instagram, facebook eller via mail om du är medlem och uppskriven i vår maillista.

Har du frågor så hör av dig till våra pastorer!

Gud välsigne dig!

Visa alla

Gudstjänster i Corona-tider

Från och med hösten 2020 har vi sakta dragit igång med vanliga Gudstjänster. Och med vanliga menar vi förstås att innehållet är som det brukar med där vi så klart anpassar oss efter de restriktioner s