Bruna ägg

PÅSK

Vad händer hos oss i påsk?

Välkommen till Hällestad Friförsamling, eller Sonstorps Missionskyrka som många känner oss som.

Om du hamnat på just denna sida om påsken kanske det beror på att du fått en hälsning från oss i brevlådan. Detta då om du bor i bygderna Sonstorp, Hällestad, Grytgöl med omnejd.

Vi vill bara informera dig om att vi under påsken kommer att ha några samlingar. Dock i digital form.

Skärtorsdagen kl 19.00

Påskdagen kl. 19.00

Vi träffas via mötesappen Zoom. För att komma till mötet kan du trycka här lagom till gudstjänsternas start så kommer du direkt till våra mötet. Zoom är gratis och använder du länken behöver du inte logga in med användaruppgifter.

Tipspromenad

På långfredagen kl 11.00 startar en tipspromenad med påsktema med start utanför Sonstorps Missionskyrka. Vi anordnar detta tillsammans med Sonstorps IK.

Man behöver inte komma exakt på klockslaget, utan man har möjlighet att komma närsomhelst under dagen.

Bibelapp

Vi skrev också om och tipsade om att du kan ladda hem bibeln i din telefon eller surfplatta om du inte har en fysisk bibel. Youversion är upphovsmakare till den app som vi rekommenderar då den är gratis, har de flesta bibelöversättningar du kan tänka dig och dessutom finns möjligheten att lyssna på bibeln so ljudbok. Perfekt för t.ex. promenad. Vill du läsa mer om appen klickar du HÄR.

Nyhetsbrev

Varje vecka under dessa speciella tider skickar vi ut ett veckobrev via mail till församlingens medlemmar. Men vill du ta del av dessa finns de att hitta på vår hemsida. HÄR

kan du ladda ner tidigare veckobrev.

Podcast

Förutom att lyssna på bibeln som ljudbok så vill vi rekommendera att lyssna på podden Bibeln och Sånt. Vår pastor Olivia Liebgott tillsammans med Centrumkyrkan i Finspångs pastor Julia Forsberg går igenom bibelns alla böcker och talar om vilka typ av böcker det är, vad de handlar om och diverse frågeställningar man kan ha kring varje bibelbok. Den passar alla, bibelvan eller ej.